• Majstor

  Tražite majstora koji može da ostvari svaku vašu želju!

  Pronaći majstora koji je i umetnik i da može da ostvari svaku vašu želju u pogledu uređenja poslovnog prostora ili doma, nije nemoguće.

  Udruženje Majstorska Radionica je upravo najbolje rešenje. Vaše je da opišete zahtev  a mi ćemo nam dati ponudu.

 • Umetnik

  Umetnik i majstor

  Listajući časopise i kataloge, mnogo puta ste videli neko intereasantnu ideju ili  rešenje. Možda ste pomislili da je dovoljno pozvati nekog stolara, zidara, keramičara ili majstora koji obrađuje i ugrađuje kamen. Nakon što ste ga pronašli, ustanovili ste da majstor ne razume i ne ume da realizuje vašu ideju.

  Pokušajte da je opišete nama. Mi ćemo vam dati ponudu.

 • Napraviti

  Stvoriti, napraviti, popraviti...

  Restaurirati stari komad nameštaja, napraviti repliku od drevnog majstora ili stvoriti nešto novo, ovo je pravo mesto za tako nešto.

  Popunite elektronski upitnik i opišite svoj zahtev a mi ćemo vas uskoro pozvati.

 • Tražite majstora koji može da ostvari svaku vašu želju!
 • Umetnik i majstor
 • Stvoriti, napraviti, popraviti...

Majstorska Radionica lepih umetnosti

Majstorska radionica je udruženje majstora, umetnika, koji združeno rade na realizaciji različitih projekata iz oblasti uređenja enterijera, eksterijera. Najčešće polove radimo iz oblasti restauracije nameštaja, slikanja i oslikavanja, maketarstva i modelarstva, kamenarskih i keramičarskih radova, obrada drveta, primenjenim vajarstvom i mnogim drugim radovima.

Enterijer

Proizvodimo tipski i po narudžbi različite ukrasne detalje i delove nameštaja u domaćinstvu, koji su ukrašavani rukom oslikanim detaljima, dekupaž tehnikom, mozaikom od kamena i keramike u kombinacijom sa kožem, metalom, okovima, lajsnama, giplom, ornamentima.

Eksterijer

Oslikavanje zidova, staza, ograda. Oblaganje lomljenim i lisnatim kamenom. Različite kombinacije sa opekom, kamenom, biber crepom, drvetom i metalom.

Po čemu smo specifični?

Naši radovi nisu klasični građevinski radovi, već su umetnički kreativni od planiranja do realizacije.

Područje našeg delovanja

Poslove modeliranja, restauriranja i slikanja radimo na području cele Srbije. Građevinske poslove radimo u Beogradu, Novom Sadu, Šapcu i Valjevu.